Over mij

 

Mijn naam is Trijnie Beens en ik ben een ervaren Psychotherapeut en GZ-psycholoog, gevestigd aan de Koningin Wilhelminalaan in Amersfoort. Cliënten en collega’s omschrijven mij als betrokken, betrouwbaar en confronterend wanneer nodig. Ik werk integratief, wat wil zeggen dat ik met verschillende methodieken werk om zo maatwerk te kunnen leveren.

In mijn praktijk bied ik behandelingen binnen de Specialistische ggz aan volwassenen vanaf 18 jaar. Daarnaast bied ik partnerrelatietherapie aan op basis van Emotionally Focused Therapy (EFT). Ook ouders met vragen rondom de ontwikkeling en opvoeding van hun kind(eren) zijn welkom.

 

Mijn behandelingen zijn inzichtgevend en persoonsgericht. Belangrijk is dat je de gesprekken met mij ervaart als een veilige plek waarin je al je gevoelens en gedachten kan bespreken. Vaak gaan mensen in therapie als ze de verbinding met zichzelf en anderen wat kwijt zijn geraakt waardoor er allerlei klachten en patronen zijn ontstaan. In therapie gaan we samen onderzoeken waardoor deze klachten en patronen zijn ontstaan, wat er gebeurd is in je leven waardoor deze klachten/patronen functioneel waren. Om vervolgens ook te kijken wat er nodig is om je anders te verbinden met jezelf en anderen en hoe je dit vorm kan geven. Vaak gaan mensen door in therapie te zijn uiteindelijk meer vrijheid en ruimte ervaren. Ik doe het graag om samen een stuk(je) met je op te lopen om zo te komen tot verandering in de door jou gewenste richting.

 

Ik ben geïnteresseerd in mensen en wat hen beweegt. Vanaf 1984 heb ik verschillende studies gedaan omdat ik steeds op zoek was naar meer kennis en verdieping. De opleiding tot psychotherapeut sloot goed aan bij mijn wens tot verdieping en ik doe mijn werk graag. Ik heb jarenlange ervaring in de GGZ; in diverse werkkringen heb ik gewerkt met kinderen, jongeren en volwassenen. Naast mijn eigen praktijk heb ik een baan in de GGZ.
  
Naast mijn werkzaamheden als psychotherapeut begeleid ik professionals in opleiding en geef ik supervisie